Palvelut Raskauden Seuranta

Kätilö Ja Doula Palvelut

Kotisynnytys, doulaus, synnytysvalmennus, imetysohjaus, raskausakupunktio

Tarjoan synnytysdoulausta, kätilöakupunktiota, raskauden seurantaa, keskustelutuokioita kätilön kanssa, yksityistä synnytysvalmennusta, sekä imetysohjausta.  Minulta löydät valmiit synnytysdoulauspaketit. Paketteja voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaan. Kotisynnytyspaketit tulevat pian saataville! Kätilönä ja doulana tarjoan sinulle tukea toiveidesi mukaan odotusaikana ja synnytyksessä. Voimme valmistautua yhdessä synnytysmatkallesi ja olen sinun, sekä kumppanisi tukena raskausaikana, synnytyksessä kuin sen jälkeen.

Imetysohjaus - Helsinki, Espoo ja Vantaa

Tutustumistapaaminen

Tutustumistapaaminen

Raskauden seuranta oman kätilön kanssa

Raskauden seurantaa toteutetaan äitiysneuvolaoppaan mukaan, tarvittaessa käyntejä voidaan tehdä enemmänkin odottajan toiveiden mukaan.

Doula synnytykseen Helsinki, Espoo ja Vantaa

Toimin doulana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, niin sairaalassa kuin kotona. Toimin doulana Naistenklinikalla, Espoon sairaalassa (ent. Jorvi), Hyvinkään ja Lohjan sairaalassa.

Kotisynnytys kätilön kanssa

Toimin kätilönä pääasiassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta myös muualla Uudellamaalla. Toimin aina toisen kätilön kanssa yhteistyössä.

Yksityinen synnytysvalmennus - Helsinki, Espoo ja Vantaa

Synnytysvalmennus

Raskausakupunktio Helsinki, Espoo ja Vantaa

Raskausakupunktion avulla voidaan hoitaa erilaisia raskausajan vaivoja ja kipuja, sekä rentouttaa ja tasapainoittaa kehoa.

Tapaaminen kotikätilön kanssa

Tapaamisen sisältö riippuu yksilöllisistä tarpeistasi, se voi olla synnytyskeskustelua liittyen tulevaan synnytykseen tai voimme käydä läpi edellistä synnytystäsi.

Kätilö kotona - doula sairaalassa

Doula on synnytystukihenkilö, joka tarjoaa synnyttäjälle ja tämän mahdolliselle puolisolle tai tukihenkilölle tiedollista, emotionaalista ja fyysistä tukea raskauden ja synnytyksen aikana, sekä sen jälkeen.

Hinnasto

Tutustu palvelupaketteihin ja hintoihin. Kysy lisää niin autan sinua valitsemaan oikeat palvelut ja sopivat paketit.