Tutustumistapaaminen

Tutustumistapaaminen

Pohditko itsellesi kätilöä tai doulaa? Haluatko fiilistellä, kuka olisi sinulle sopivin vaihtoehto kätilöksi tai doulaksi?

Voit varata tutustumistapaamisen kanssani ja voimme katsoa olemmeko sopivia toisillemme. Tutustumistapaamisen hinta veloitetaan etukäteen ja summa vähennetään doula- tai kätilöpalvelun hinnasta, mikäli valitset minut kätilöksi tai doulaksi. Tutustumistapaaminen kätilön tai doulan kanssa ei sido mihinkään.

On tärkeää, että koet kätilön tai doulan itsellesi ja perheellesi sopivaksi, jotta lämmin ja luottamuksellinen suhde voi kehittyä kätilön tai doulan kanssa. Molemmin puolinen luottamus on tärkeää myös minulle ammattilaisena ja, että koen teidät myös minulle sopivaksi asiakkaaksi.

Tutustumistapaamisen aikana usein keskustellaan mahdollisesta edellisestä synnytyskokemuksesta ja tulevaan synnytykseen liittyvistä toiveista ja/tai peloista, sekä minkälaista tukea kaipaa kätilöltä/doulalta tai minkälaista kätilöä/doulaa on etsimässä. Tarkoituksena on tutustua hieman tarkemmin toisiimme.

Tapaaminen Kampissa, VSFysion tiloissa tai asiakkaan kotona, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.