Kätilöakupunktio

Kätilöakupunktio (harjoitushoito)

Teen tällä hetkellä kätilöakupunktio harjoitushoitoja. Akupunktiota on mahdollista tehdä asiakkaan omassa kotona, sekä VSFysion -toimipisteellä Kampissa.

Mitä akupunktio on ja miten se toimii?

Akupunktio perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kehoa ja mieltä, sekä niiden erilaisia vaivoja hoidetaan painamalla, akupunktioneuloilla, moxalla ja guashalla. Kehossa on erilaisia meridiaaneja ja akupunktion avulla vaikutetaan meridiaaneja pitkin tapahtuviin virtauksiin. Tavoitteena on mielen ja kehon tasapainotila.

Mitä kätilöakupunktiolla voidaan hoitaa?

Kätilöakupunktion avulla voidaan hoitaa erilaisia raskausajan vaivoja ja kipuja, sekä rentouttaa että tasapainottaa kehoa. Kätilöakupunktiolla voidaan hoitaa raskausajan pahoinvointia, erilaisia lantion alueen kipuja ja liitoskipuja, maidonnousu haasteita ja kehon turvotuksia, sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Kätilöakupunktion avulla voidaan kypsytellä ja käynnistää synnytystä. Akupunktio toimii parhaiten sarjahoitona, 1-3 kertaan.

Mitä, jos pelkään neuloja?

Akupunktioneulat ovat todella pieniä, eikä niiden pistäminen satu. Jos neulojen pistäminen, tuntuu epämukavalle, voimme aina hoitaa akupisteitä painamalla ja hieromalla.

Varaa aika yhteydenottolomakkeella.