Synnytysdoulaus

Kätilö Kata

Synnytysdoulaukset, kätilöakupunktio ja raskauden seurantaa

Tarjoan synnytysdoulausta ja monenlaisia kätilönpalveluita, kuten raskauden ajan seurantaa,  kätilöakupunktiota (harjoitushoitoja) ja keskustelutapaamisia kätilön kanssa. Palveluistani löydät myös yksityiset synnytysvalmennukset ja imetysohjaukset. Kotisynnytyspaketit tulossa myös pian! Hinnaston löydät klikkaamalla katso palveluita!

Mini paketti

Mini paketti sopii hyvin uudelleen synnyttäjälle, joka kaipaa synnytykseen doulaa. Mini pakettiin voidaan lisätä esimerkiksi tapaamisia tai päivystysviikko lisämaksusta. 

Basic paketti

Perus paketti sopii sinulle joka kaipaat tukea esimerkiksi loppu raskauteen ja haluat synnytykseesi doulan tukihenkilöksi. Peruspaketti on suppeampi kuin laajapaketti. Tapaamiset tapahtuvat ennalta määritellyissä paikoissa arkipäivisin klo 8-16. Synnytyksen jälkeinen tapaaminen on mahdollista toteuttaa kotona, asiakkaan niin toivoessa. 

Premium paketti

​Premium paketti on laaja kokonaisuus, joka soveltuu sinulle joka kaipaat tukea ja tietoa läpi raskautesi ajan. Tapaamisia voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan ja tapaamisissa voidaan tehdä toiveidesi mukaan esimerkiksi kätilöakupunktiota, tai joku tapaamiskerta voidaan käyttää täysin synnytysvalmennukseen. Yksi tapaamisista olisi suositeltavaa pitää synnytyksen jälkeen, jolloin voimme käydä läpi synnytystä. Yhteydenpito raskausaikana tapahtuu puhelimitse ja/tai sähköpostitse toiveidesi mukaan, eikä niiden määrää ole rajattu.  Päivystän 4 viikkoa vuorokauden ympäri synnytystäsi ja osallistun synnytykseen doulana, tarjoten tietoni, tukeni ja taitoni synnytysmatkallesi sinulle ja kumppanillesi. Voit lukea enemmän minusta yläpalkin kohdassa ”minusta”, jossa kerron tarkemmin käydyistä koulutuksista ja taidoistani.

Yhteydenottolomake

Hinnasto

Tutustu palvelupaketteihin ja hintoihin. Kysy lisää niin autan sinua valitsemaan oikeat palvelut ja sopivat paketit.

Kätilö Ja Doula Katerine Lindroos

Y-tunnus 3020450-6

Puhelin +358400740601

Sähköposti katilokata@gmail.com

Copyright © 2021 Kätilödoula Katerine Lindroos. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut DIGIAGENTTI